Harsen voor mannen

harsen voor mannen

Body Grooming, oftewel ontharen voor mannen, is hot. Scheren, harsen, epileren, laseren: er zijn verschillende manieren om overtollig haar en haargroei op ongewenste plaatsen te bestrijden. Voor veel mannen is het scheren van de baard en halslijn dagelijkse routine, maar ook vrouwen ontharen zich regelmatig. Epileren en harsen voor alle haarkleuren kortdurend. Ilda schoonheidssalon Rotterdam voor mannen en vrouwen! Scheren is ook duurder dan harsen, denk bijvoorbeeld aan nieuwe mesjes en aan scheerzeep. Harsen is een snelle methode. De dagelijkse scheerbeurt bij mannen of de periodieke bikinilijn bij vrouwen.

20,-, onderbenen 20 min. 25,- harsen harsen bovenlip of kin breast 10 euro harsen bovenlip en kin 16,50 euro harsen gelaat doen 20 euro vestigingen openingstijden.

harsen voor mannen
voor mannen, borst 15 min. 40,-, halve rug (onderrug of bovenrug) 15 min. 25,-, buik 20 min. 30,-, onderarmen 20 min.

Ontharingstips voor mannen, gezondheidsnet


De eerste keer kan de behandeling iets wat gevoelig zijn, maar dit trekt zeer ranonkel snel weer weg. Het resultaat is zo schoon en fris dat u dit snel weer vergeet en bovendien kalmeren we de huid met een gel op aloë vera basis. Tijdens een harsbehandeling van de bovenbenen of bikinilijn adviseren wij u om een (oude) string of een hoog opgesneden broekje aan te trekken. Na de behandeling kunt u het beste 1 à 2 dagen geen gebruik maken van de sauna, egel zonnebank of zon. De huid kan na het waxen enige tijd rood en misschien wat gevoelig zijn, dit trekt echter weer snel weg. Om ingegroeide haren te voorkomen adviseren we u om geen strakke synthetische kleding te dragen. Des te regelmatiger u waxt des te minder wordt de pijn en eventuele irritaties.

Harsen waxenTips voor na het harsen, harsen en waxen


Wij zijn een praktijk voor zowel vrouwen als mannen. Mooie nagels en verzorgde handen zijn belangrijk voor een vrouw, ze zijn een soort visitekaartje. Handen leggen contacten bij ontmoetingen van mensen, handen kunnen. Behandelingen vakkundig & professioneel. Wij bieden u een ruim aanbod met behandelingen waarin de aandacht voor uw persoonlijke schoonheid. Professioneel, persoonlijk en deskundig: dat is in het kort waar ons huidverzorgingsinstituut al 30 jaar voor staat. Onder de ervaren leiding van Marina van Erp. Wanneer u genoeg heeft van scheren, harsen of epileren dan is laserontharing met de nieuwste rightSheer diodelaser de perfecte oplossing.

harsen voor mannen

Definitief ontharen met ipl. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van definitief ontharen staan wij voor make uitstekend resultaat tegen een gunstige prijs! Bij ons bent u in deskundige handen. Afslanken met het Technispa apparaat. Unieke lichaamsbehandeling van guinot met als resultaat: contourverbetering en huidversteviging.

Wij bieden u een uitgebreide lijst van top-schoonheidsbehandelingen, en de allerbeste service voor definitieve ontharing met ipl. Ook: gewichtvermindering met. Harswinkel, biedt alles voor trendy, innovatief ontharen met Holiday waxing & Sugaring, nail styling met la femme Professionel en wimper- en wenkbrauwstyling met. Uw buik ontharen is een geweldige manier om te pronken additie met een sexy, haarvrije buik. Voor mannen is ontharen van de maag en buik vrij populair in de zomermaanden. Praktijk rianda de huidspecialist van Zwolle de schoonheidsspecialist in Zwolle gespecialiseerd in uw huid!

Ontharen voor mannen - schoonheidsinstituut Remove

Wij werken cream met deze topmerken: zuurstofbehandeling met ondersteunende produkten voor thuis op basis van hooggedoseerde hyaluronzuur. Huidverzorgende cosmeticaprodukten van zeer hoge kwaliteit uit Parijs. Collageen Lichttherapie voor huidverjonging, meer weten? Pascaud staat voor natuurlijke schoonheid voor mannen en vrouwen. Pascaud staat voor innovatieve huidverbeterende produkten en behandelingen. Huidverzorgingslijn, dat de natuur én de huid respecteert, ontwikkeld door de wetenschappers van het guinot concern. De produkten zijn zeer prettig geprijsd!

harsen voor mannen

Goedkope Prijzen permanente ontharing voor mannen, korting

Wij kunnen u helpen bij gewichtvermindering en huidversteviging door middel van onze unieke techniSpa behandeling van guinot. Wilt u meer weten over gezonde voeding? Sinds kort geven wij hier curcussen en workshops in! Mijn team en ik heten u van harte welkom bij Famous skincare en helpen u met uw schoonheidsverzorging zodat u zich het hele jaar apaisant door op uw best voelt! Ichelle verbiest, eigenaar van, famous skincare. Ons doel is u optimaal adviseren om lekker in uw vel te zitten! Wij bieden u een uitgebreid pakket gezichtshuidbehandelingen, gericht op huidverzorging en huidverbetering. Professionele adviezen op het gebied van contourverbetering en gezondheid. Vakkundig uitgevoerde ipl-behandelingen gericht op duurzaam ontharen.

Famous skincare, zeg maar dag tegen cellulite! Afslanken op de gebieden waar u dat wenst. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie, injectie of littekens! Nu met een mooie introductie aanbieding! Keep the love without the handles. Van harte welkom bij Famous skincare! Wij bieden u een uitgebreide lijst ziekte van eerste klas schoonheidsbehandelingen, naast de klassieke behandelingen als reinigen, gezichtmassages en harsen. Met trots bieden wij u ook de allerbeste service op het gebied van duurzaam ontharing met de ipl-methode (Intense pulse light) waar we fantastische resultaten mee hebben bereikt!

Schaamstreek ontharen ook voor mannen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren weg scheert. In tegenstelling tot scheren is een harsbehandeling slechts én maal in de vier à zes weken nodig. De vitale nieuwe haren die een aantal weken na het waxen groeien zijn ook vele malen zachter dan wanneer u het scheert. Met regelmaat waxen zal ook zorgen voor een verminderde haargroei. Voor de eerste behandeling kunt u zich het beste een week tot twee weken niet scheren, hierdoor zullen de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter. Ook raden we aan om de dag voor dat u zich laat harsen geen bodycrème te gebruiken en voor het tegengaan van ingegroeide haren kunt u 2 à 3 dagen van te voren de huid (zachtjes) scrubben.

Harsen voor mannen
Rated 4/5 based on 765 reviews
Recensies voor het bericht harsen voor mannen

  1. Ducimaz hij schrijft:

    Er zijn verschillende manieren om het schaamhaar te verwijderen. Geen strakke kleding, vermijd te strakke kleding op huid die pas is geharst om het ingroeien van haren te voorkomen. Hou op met scheren. Vloeibare hars is verkrijgbaar in potjes, blikken en cassettes.

  2. Hemux hij schrijft:

    Harde hars hecht zich namelijk voornamelijk aan de haren en niet aan de huid. Of bent u  het gewoon zat om steeds maar weer uw schaamhaar te moeten epileren, scheren of waxen? Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Én tot twee maanden na de behandeling gaan de haren uit de slaapfase groeien.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: