Symbolen en tekens

symbolen en tekens

Tip 9: documenten samenvoegen. Soms heb je dingen in verschillende documenten staan, maar denk je, die moeten bij elkaar. Zeker als het beetje chaos is, en er meerdere documenten open staan, kan het sneller zijn om iets anders te doen dan Ctrl-c, Ctrl-v. Kies onder Invoegen in het vakje tekst dat witte hokje met die blauwe balk. Daarmee kun je tekst uit andere documenten invoegen. Meer van dit soort nieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de pcmag nieuwsbrief!

Deze is voor de avant-garde poëet. Tip 6: verander schreeuwerigheid, je kunt met een druk op de knop instellen of er in kapitalen moet worden geschreven, of de instellingen omdraaien. Kies uit kleine letters, hoofdletters of, om onduidelijke redenen, omkering letters. De near optie staat onder start, linksboven de letterkleur: die aa-knop. Tip 7: maak het onzichtbare zichtbaar. Als je werkt met een complex document vol verschillende stijlen, lettertypen, en maten, of je hebt het idee dat er iets niet helemaal klopt, dan is deze functie goed om even te kijken wat er aan de hand. Dat gespiegelde p- icoontje toont alle harde en zachte enters, tabs en spaties. Tip 8: Vervang het onzichtbare, waarschijnlijk ben je al bekend met Words vervang functie (CtrlH). Je kunt de onzichtbare tekens van de vorige tip ook vervangen. Als je alle dubbele spaties wil vervangen door een enkele bijvoorbeeld, dan vul je in het zoeken naar veld ww in, en in het vervangen door veld. Nog meer symbolen voor veelgebruikte tekens: t: tab g: afbeelding p: enter, geen zorgen, je kunt al deze symbolen terugvinden in hetzelfde menu, onder meer speciaal.

symbolen en tekens
door het aantal alineas dat je wil hebben, en de l door het aantal zinnen. Plaats je cursor aan het einde van de formule en druk op enter. Mocht je iets hebben tegen Latijns, vervang dan lorem door rand ( dus: rand(p,l) ). Tip 4: zin selecteren met 1 klik. Klikken en slepen is voor amateurs. Daar hoor jij niet bij. Als je Ctrl ingedrukt houdt, en op een woord klikt, selecteer je in een keer de hele zin. Tip 5: overal schrijven, je kan Word gebruiken als whiteboard, en tekst plaatsen waar je maar wil. Gewoon dubbel klikken ergens op de pagina, en je kan beginnen te typen. Word maakt er automatisch harde enters en tabs van.
symbolen en tekens

Ascii (tekenset) - wikipedia


Je kan Word statistieken laten tonen over hoe je schrijft. Voor deze cijfers hoef je alleen maar een spellingscontrole uit te voeren, dan komen deze cijfertjes aan het hyaluronzuur einde. Zet daarvoor wel onder Bestand opties controle onder het kopje tijdens spelling- en grammaticacontrole in Word het vinkje voor leesbaarheidsstatistieken weergeven aan. Tip 2: mooi kader in een andere kleur. Deze gaat alleen in specifieke gevallen van pas komen, maar zal het zeker goed doen op feesten en partijen. Als je de Alt-toets ingedrukt houdt terwijl je klikt en sleept met je muis, kun je een hok maken in een document dat alle tekens selecteert binnen dat kader. Deze kun je vervolgens weer bewerken. Tip 3: Gratis (vul)tekst, als je ooit opvultekst nodig hebt gehad, en maar spontaan op je toetsenbord bent gaan slaan afgewisseld met zo nu en dan een spatie, dan heb je tijd verspild.

Alt-codes sneltoetsen voor rare leestekens en symbolen


(18) Wilt u aangeven of u bent? (19) Met een snelheid van 190 km/u kwam hij aanrijden. (20) Denkend aan de dood kan ik niet slapen/En niet slapend denk ik aan de dood/En het leven vliet gelijk het vlood/En elk zijn is tot niet-zijn geschapen. (21) u kunt een taalvraag stellen op t/vraag/. (22) Het betreft 5/8 van het totaal. Er kunnen wel spaties komen als het om woordgroepen gaat. (23) we zoeken een docent Frans / ondersteunend medewerker voor onze school. Schuine streep (slash, duitse komma gebruik van valutatekens Top Tussen een valutateken en het bijbehorende getal staat een spatie, tenzij het geheel deel uitmaakt van een samenstelling. (24) de vaas kostte 179.

symbolen en tekens

(10) Wat is het toch warm. Er komt geen spatie als er een woord wordt afgekapt. (11) Wat is het toch. Als de drie punten tussen haakjes staan om aan te geven dat een deel van een citaat is weggelaten, komen er geen spaties voor en na de punten. Er kunnen wel spaties komen voor het haakje openen en na het haakje sluiten; zie daarvoor het onderdeel 'haakjes, aanhalingstekens'. Beletselteken (algemeen) haakjes, aanhalingstekens Top In het geval van twee bijeenhorende leestekens ronde gestreept haakjes, vierkante haakjes, enkele aanhalingstekens en dubbele aanhalingstekens komt er een spatie voor het openingsteken en een spatie na het sluitingsteken. De spatie na het sluitingsteken vervalt echter als er direct daarna een punt, komma, dubbele punt, puntkomma, uitroepteken, vraagteken of een ander sluitingsteken volgt.

(12) Volgens de minister van Verkeer (een prominent cda-lid) is de zaak afgedaan. (13) de zaak is afgedaan volgens de minister van Verkeer (een prominent cda-lid). (14) zo werd duidelijk dat de voorstellen tot minder inflatie zouden leiden. (15) Er stond "Stop de graaicultuur" op het spandoek. (16) Op het spandoek stond "Stop de graaicultuur". Schuine streep Top voor en na een schuine streep komen geen spaties als de streep losse woorden of getallen 'verbindt de regeleinden in een gedicht aangeeft, deel uitmaakt van een internetadres, in een afkorting of een breukgetal staat. (17) Elke medewerker beslist zelf of hij/zij meegaat.

Symbolen verfraai je tekst met onze symbolen!

(6) Het werd 36,7 graden in Arcen. Gedachtestreepje, beletselteken, top, voor een gedachtestreepje komt altijd een spatie, en ook erna. (7) In de rest van products het land is het nieuws volgens de kranten nog niet bekend. (8) de ontwikkelingen verliepen gunstig tot de crisis uitbrak. Voor een beletselteken (een vaste eenheid van drie punten) komt doorgaans een spatie, en erna ook. (9) de ontwikkelingen verliepen gunstig. Tot de crisis uitbrak.

symbolen en tekens

Alt Codes voor Speciale en Vreemde tekens

Top, vór een punt, goji een komma, een dubbele punt, een puntkomma, een uitroepteken en een vraagteken komt geen spatie. (1) Als je wilt, kan ik morgen wel langskomen. (2) Vanaf nu geldt: e-mails worden per ommegaande beantwoord. (3) de notaris gaf ons een document mee; dat bleek later vervalst te zijn. (4) Wat gebeurt er? We moeten ons uit de voeten maken! Ná elk van deze leestekens volgt gewoonlijk wel een spatie. Dat geldt niet voor punten die binnen een afkorting staan en voor komma's in getallen. (5) Het advies moet.

Wel of geen spaties voor en na leestekens en symbolen (algemeen). Inleiding, punt, komma, dubbele punt, puntkomma, uitroepteken, vraagteken. Gedachtestreepje, beletselteken, haakjes, aanhalingstekens, schuine streep, valutatekens. Afkortingen van eenheden, gradenteken ampersand ( -teken procentteken en promilleteken ). Rekenkundige tekens, inleiding, top, leestekens zijn: - de punt; - de komma; - de dubbele punt en puntkomma; - het uitroepteken en vraagteken; - het (enkele of dubbele) aanhalingsteken; - het ronde haakje en het vierkante haakje; - de gedachtestreep; - het beletselteken (drie bijeenhorende. Met symbolen worden in dit advies bedoeld: - valutatekens (het euroteken, het dollarteken enzovoort serum - afkortingen van eenheden (zoals mm en kg - de ampersand (het teken - het procentteken en het promilleteken; - rekenkundige tekens (het plusteken, het minteken enzovoort - de tekens voor. Symbolen die in lopende tekst vrijwel nooit gebruikt worden zoals accolades en de verticale streep komen hier niet aan de orde. Punt, komma, dubbele punt, puntkomma, uitroepteken, vraagteken.

Speciale tekens - symbolen

Welk computer platform je ook gebruikt, of wat voor hardware brein je ook hebt, de kans is bijna 100 dat je in aanraking bent geweest met Microsoft Word. Beschouw dit artikel dan ook als de moderne clippy. We zullen een aantal handigheidjes laten zien die ook jij, als ongetwijfelde word veteraan, waarschijnlijk niet allemaal zal kennen. Word heeft namelijk zoveel ingebakken functionaliteiten! En daar ken je er weer een aantal meer van nadat je dit hebt gelezen. Een noot vooraf: deze tips zijn getest in Word 2013 op. Tip 1: Word analyseert hoe je schrijft.

Symbolen en tekens
Rated 4/5 based on 568 reviews
Recensies voor het bericht symbolen en tekens

 1. Relyhy hij schrijft:

  Link - greek and Coptic, link - cyrillic Basic, link - cyrillic Supplement. Populaire symbol, symbool Van de liefde, hart en liefde tekst symbool. Link - utf-8 Currency symbols, link - utf-8 Arrows, link - utf-8 Miscellaneous Symbols. Html symbolen, Speciale tekens, Alt-codes, voor Webdesigners.

 2. Yjusy hij schrijft:

  Html symbols ( utf-8 link - general Punctuations ( Algemene punctuaties ). Hand Symbolen, schaken Symbolen, nota van de muziek symbolen, weer Symbolen. Links onderaan op de taakbalk ziet U de windows.

 3. Ogusemyn hij schrijft:

  Alt 35, alt 4, alt 20, alt 36, alt 5 alt 21 alt 37 alt 6 alt 22 alt 38 alt 7 alt 23 ' alt 39 alt 8 alt 24 ( alt 40 alt 9 alt 25 ) alt 41 alt 10 alt. Link - html symbols, link - utf-8 Mathematical Operators, link - utf-8 Greek and Coptic. Ü, sterren Symbolen, sterretje symbolen 1, sterretje symbolen.

 4. Tikopo hij schrijft:

  Office symbolen, schaar, vliegtuig, telefoon, horloge, zandloper, enveloppen, pen, potlood, auteursrechten, gedeponeerde handelsmerken, dienstmerken en handelsmerk symbolen. Pijl Symbolen, omhoog, omlaag, links en rechts pijlen, windrichting, het kompas symbool. Voorbeeld; Alt 0128 voorbeeld; Alt 0169 alt-codes voor Windows link - special Characters - alt keyboard Sequences link - alt-codes voor uw toetsenbord ( ).pdf link - letters met accenten link - overige buitenlandse characters link - valuta symbolen link - wiskundige symbolen link. Zon, maan, regen, wolk, meteoor, paraplu, de hete lente, sneeuwpop, ijskristal symbolen.

 5. Pidox hij schrijft:

  De ene helft, een derde, een vierde, 1/1000 en 1/10000 symbolen. Html utf-8 ( van w3schools ). Klik op de App: Speciale tekens Alt-codes Om Alt-codes te kunnen gebruiken is het vereist dat uw toetsenbord beschikt over een apart numeriek toetsenbord-gedeelte aan de rechter zijde van het toetsenbord! Link - misc Symbols ( diverse symbolen ).Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: